A Q U A
AQUA
Reunió de membres amb la Global Academic Integrity Network (GAIN)
23-05-2024

Ahir es va celebrar la reunió de membres de la Global Academic Integrity Network (GAIN), conduïda pel director de l'AQUA, el Dr. Isaac Galobardes. En la reunió es van tractar diversos temes importants:

Els autors Cath Ellis i Kane Murdoch van presentar el seu treball més recent: "The educational integrity enforcement pyramid: a new framework for challenging and responding to student cheating". Aquest document proposa un marc per a les institucions d'ensenyament superior per abordar de manera més eficient les conductes de frau acadèmic entre els estudiants.

El Dr. Jason Stephens va exposar els avenços recents en les investigacions de l'International Center for Academic Integrity. Destaca que estan treballant en la validació d'una enquesta en diversos idiomes per a estudiants i professorat, que analitza les actituds i comportaments sobre el frau acadèmic.

Finalment, es van discutir les actualitzacions dels criteris per ser membres del GAIN i es va convocar la propera reunió pel 2 d'octubre del 2024.