A Q U A

Coneix el nostre equip

Isaac Galobardes Reyes

Director

Doctor en Enginyeria de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha treballat com a docent i investigador a la Universitat de Sao Paulo (Brasil), la Xi’an Jiaotong-Liverpool University (Xina) i la Mohammed VI Polytechnic University (Marroc), on també ha ocupat responsabilitats en l’assegurament de la qualitat interna. Entre el 2022 i el 2023 va treballar com a tècnic superior a l’AQUA.
Va ser nomenat director de l’AQUA pel Consell General d’Andorra el gener del 2023, càrrec que ocupa des d’aleshores.

Lisa Cruz Lackner

Tècnica de qualitat 

Graduada en Gestió Hotelera i en màster en Gestió d'Organismes Internacionals per la Universitat SDA Bocconi. Ha treballat en diferents sectors, des de l'organització d'esdeveniments per hotels, fins a la consultoria en comunicació pel departament d'ensenyament superior de la UNESCO. Ha viscut a vuit països en els últims deu anys, abans de tornar a Andorra el 2021. Actualment, també és vicepresidenta de l'associació GosSOS.
És tècnica de qualitat de l'AQUA des del setembre del 2022.

Paula Przybylowicz Vidal

Tècnica de qualitat

Graduada en Filosofia i màster en Filosofia i Polítiques Públiques per la London School of Economics, amb especialització en ètica aplicada a les organitzacions. També ha cursat estudis de postgrau en l'àmbit de la salut pública i l’assegurament de la qualitat. Ha treballat principalment al sector de l'ensenyament superior, en recerca i qualitat universitària.
És tècnica de qualitat a l'AQUA des del setembre del 2021.

Kènia Arteaga Fuentes

Tècnica de qualitat júnior

Graduada en Psicologia per la Universitat de Girona, i finalitzant els seus estudis de màster en Neuropsicologia per la Universitat Oberta de Catalunya. Va començar la seva carrera laboral durant el grau, durant quatre anys, com a ajudant al grup de recerca Llenguatge i Cognició de la Universitat de Girona. A Andorra, començà a exercir com a educadora, durant gairebé dos anys. 

És tècnica de qualitat júnior des del febrer del 2024.

Carla Ribeiro Neiva

Tècnica de qualitat júnior 

Bàtxelor en Humanitats per la Universitat d’Andorra i la Universitat Oberta de Catalunya. Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de l’organització dels esdeveniments, la gestió administrativa i, més recentment, com a cap d’àrea de tràmits i gestió de projectes. 

És tècnica de qualitat júnior des del febrer del 2024.