A Q U A
AQUA
El Dr. Isaac Galobardes jura el càrrec de director de l'AQUA
06-06-2024

L'Agència de Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra (AQUA) ha celebrat avui l’acte de jurament de càrrec del seu director, el Dr. Isaac Galobardes, que, tot i estar al capdavant de l’agència des de fa més d’un any, encara no s’havia dut a terme la cerimònia oficial de presa de possessió del càrrec. 

El Dr. Galobardes ha exposat els principals reptes i objectius per al seu mandat, entre els quals destaca l'entrada de l'agència a l’Associació Europea per a l’Assegurament de la Qualitat de l’Ensenyament Superior (ENQA), un pas que considera fonamental per a la internacionalització i el reconeixement de la qualitat de l'ensenyament superior d'Andorra. "Aquest registre ens situarà al mapa europeu i reforçarà la nostra credibilitat i prestigi", ha afirmat Galobardes. 

Un altre punt destacat de les seves declaracions ha estat la modificació de la llei que permetrà fer públics els informes desfavorables. Aquesta mesura pretén augmentar la transparència i la responsabilitat de les institucions d'ensenyament superior, tot assegurant que els resultats de les avaluacions siguin coneguts per tota la comunitat educativa i per la societat en general. 

El Dr. Galobardes també ha manifestat la seva intenció de treballar estretament amb totes les institucions acadèmiques del país per garantir que els seus programes acadèmics compleixin amb els més alts estàndards de qualitat. "El nostre objectiu és assegurar que els estudiants rebin una educació de la més alta qualitat, que els prepari adequadament per als reptes del futur", ha conclòs el director. 

Sota aquest lideratge, l'AQUA es compromet a continuar treballant per l'excel·lència i la qualitat de l'ensenyament superior a Andorra, amb la mirada posada en els estàndards europeus i internacionals.