27 Mar 2020 - 3:45pm

Workshop sobre qualitat i sostenibilitat en l’educació superior

El passat 9 de març, l'AQUA va celebrar el workshop Quality and Sustainability in Higher Education: from theory to practice a la Universitat d’Andorra. Aquest taller dona continuïtat al projecte internacional Making connections dut a terme per l’AQUA des del 2018 i que va finalitzar el juny del 2019 amb una proposta d’indicadors per la integració dels ODS dins de l’avaluació institucional de qualitat de l’ensenyament superior.

Per a l’organització d’aquest taller, l’AQUA va rebre un microfinançament de la institució Copernicus Alliance, una xarxa europea d’universitats i organismes compromesos amb l’aprenentatge transformador i el canvi per al desenvolupament sostenible. Es va comptar amb la participació dels agents implicats en la qualitat interna de l’ensenyament superior de la Universitat d’Andorra, la Universitat Oberta la Salle i la Universitat Autònoma de Madrid, del personal de l’AQUA, d’experts i responsables polítics interessats en els ODS d’Andorra, dels membres de la Copernicus Alliance i d’altres experts polítics implicats en la integració dels ODS en l’ensenyament superior.

El taller va versar al voltant de la integració dels ODS dins dels processos de l'agència amb l’objectiu d’identificar les seves fortaleses i debilitats, compartir idees i establir compromisos específics. La jornada va cloure amb la intervenció de la professora Daniella Tilbury, comissionada del desenvolupament sostenible i futures generacions del Govern de Gibraltar, vicerectora emèrita de la Universitat de Gibraltar i membre honorari del St Cahterine’s College de la Universitat de Cambridge.