9 Sep 2020 - 12:45pm

Presentació de la publicació “Los sistemas nacionales de aseguramiento de la calidad de la educación superior en Iberoamérica”.

El 10 de setembre del 2020 tindrà lloc la presentació virtual de la publicació “Los sistemas nacionales de aseguramiento de la calidad de la educación superior en Iberoamérica”.

Aquest document l’ha elaborat l’Organització d’Estats Iberoamericans (OEI) i la Comissió Nacional d’Avaluació i Acreditació Universitària (CONEAU) de la República Argentina.

La publicació descriu i compara els sistemes nacionals d’assegurament de la qualitat de l’educació superior de tots els països iberoamericans que contempla la Secretaria General Iberoamericana (SEGIB) que inclou Espanya, Portugal i també Andorra. D’aquesta manera, presenta els resultats extrets de les entrevistes en profunditat realitzades als actors implicats en l’avaluació i acreditació universitària de cadascun d’aquests països.

Aquest document permet comparar algunes activitats de l’AQUA amb les realitzades per altres agències i institucions d’assegurament de la qualitat en l’ensenyament superior d’aquests països. Això permet obtenir una panoràmica de la situació de l’AQUA pel que fa l’avaluació i  l’acreditació universitària en el context dels països iberoamericans.

La publicació es pot consultar en aquest enllaç.

La presentació serà transmesa de manera oberta a través d’aquest enllaç.